A KÁROSÍTÓ TEVÉKENYSÉGEK ELLENŐRZÉSE

A kárositó tevékenységek ellenőrzése nélkülözhetetlen része a fertőtlenítés, rovarirtás és kártevőirtás folyamatában. 2014 óta követjük a kártevők aktivitását a PestScan alkalmazás segítségével. Ezzel új irányzatot indítottunk el a Szerb Köztársaságban a fertőtlenítési, rovartalanítási és kártevőirtási szolgáltatások terén.

MINDIG EGY LÉPÉSEL ELŐTT VAGYUNK

A kárositó tevékenységek ellenőrzése szükséges az:

-élelmiszeriparban (mint a HACCP rendszer alkalmazásának és az ISO 22000 szabvány elérésének elengedhetetlen szegmense)

– a mezőgazdaságban (tárolt nyersanyagok és termékek védelme során )

– a szúnyogok szisztematikus elnyomása során lakott területeken stb.

A kárositó tevékenységek ellenőrzése nélkülözhetetlen a rovarokkal és rágcsálókkal kapcsolatos összes jelenség és változás nyomon követése egy bizonyos időtartamon belül. A kárositó tevékenységek ellenőrzése fő előnyei a következők:

E

A kártevők tevékenységének rendszeres ellenőrzése alkalmas az intézkedések sikerességének elvégzésére

E

Az összegyűjtött adatok elemzéseken keresztül felhasználhatók a jövőbeli populációk előrejelzésére és a további kártevőirtási intézkedések megtervezésére.

A kártevők elleni védekezés rugalmasságot és teljes elkötelezettséget igényel tevékenységük nyomon követése iránt. A kártevő-ellenőrzés a helyszínre, a nyersanyagokra vagy termékekre, a növényekre és a kártevőkre jellemző. Minden helyzet speciális ismereteket és eszközöket igényel.

E

Megfelelő csapdák használata a megfigyeléshez- UV lámpák és feromoncsapdák különféle rovarok számára, ragadós csapdák és etetők stb.

E

A kártevők biológiájának, életciklusának és viselkedésének ismerete a megfelelő azonosításhoz

E

A kártevőirtás elérhető módszereinek, technikáinak és eszközeinek ismerete annak érdekében, hogy megfelelő intézkedéseket válasszanak az elnyomásukra.

bg counter oris
dezinfekcija2

A jól végrehajtott kártevőirtási terv lehetővé teszi a vegyszerek időben történő és korlátozott felhasználását, rendszeres kártevőirtását.

Szakértő csapatunk minden kihívást szívesen fogad. Így, monitorozás segítségével, időben tudunk reagálni és elvégezzük a fertőtlenítést, rovartalanítás és kártevőirtást.

bg counter oris
dezinfekcija2

Hívjon minket még ma:

+381 (0)25 5155055

” Oris ” doo sombor

Cím: Bezdanski put bb, 25000 Zombor

Központ: +381 (0)25 515 5 055

+381 (0)63 521 519

Whatsupp : +381 (0)63 503 669

Kapcsolat