DERATIZÁCIÓ

Betartjuk a szabványokat, és irtjuk a szinantróp rágcsálókat (szürke patkány, fekete patkány, házi egér stb.) kereskedelmi létesítményekben és egyéni vagy csoportos elhelyezési létesítményekben. Az „ORIS” DOO rendelkezik minden technológiai és személyi kapacitással, valamint több évtizedes tapasztalattal az egyéni és számos szisztematikus kártevőirtás sikeres végrehajtásában (faluk, városok, települések).

HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

A kártevőirtás olyan intézkedések és eljárások összessége, amelyeket folyamatosan a káros szinantróp rágcsálók (szürke patkány, fekete patkány, házi egér stb.) visszaszorítása érdekében végeznek. A szinantróp rágcsálók az általuk okozott anyagi károkon túlmenően, fogyasztás, szennyeződés, áruk, alapanyagok és késztermékek károsodása , nagy egészségügyi kockázatot is jelentenek az emberek és környezetük számára.

A rágcsálók különböző fertőző betegségek (szalmonellózis, leptospirózis, tífusz, trichinellózis, pestis stb.) természetes tározói és hordozói. Az élelmiszereken, tárgyakon és vízben hagyott testváladékon keresztül, valamint ektoparazitákon (bolhák, poloskák, kullancsok) keresztül terjednek.

dezinsekcija 1

Az egerek és patkányok elleni védekezésre használt módszerek a következők:

5

Megelőző módszerek – a rágcsálók épületekbe való bejutásának megakadályozása, élettevékenységükhöz adott térben kedvezőtlen feltételek megteremtése. Ez szilárd anyagból épült épületek építésével, minden ellenőrizetlen nyílás zárásával (beépítési nyílások, repedések és sérülések stb.) valósul meg, rácsok és fémhálók elhelyezése a lefolyókon…

5

Mechanikai módszerek – kémiai módszerekkel együtt alkalmazzák, különböző csapdák (állatcsapdák), mechanikus csapdák, leggyakrabban rágcsálóirtó ragasztó használatával.

5

Kémiai módszerek – különböző hatássebességű rágcsálóirtó szerek (mérgezett csali) , és ezek leggyakrabb célzott alkalmazzása:riasztó szerek (rágcsálókat eloszlató szerek) használata és a kemosterilánsok (olyan szerek amelyik a rágcsálókat sterilizálják és megakadályozzák további szaporodásukat). A mérgezett csalik általában szilárd összetételűek (gabona, pellet, lágy csali). Rágcsálóirtó szerek alkalmazásakor különféle típusú deratizáló dobozokat (ún. etetőket) használnak. Így a mérgezett csali használata a lehető legbiztonságosabb a környezet és az ember számára.

dezinsekcija 2
Deratizacija

A rágcsálóirtás dinamikája a rágcsálók jelenlététől és számától, a jogszabályi kötelezettségektől és a HACCP rendszer, ISO, IFS vagy más szabványok által megkövetelt kötelezettségektől függ (üzleti létesítményekben és közintézményekben). Éppen ezért a dinamika évente 2-szer lehet (vendéglátóhelyek, fodrászat, üzletek, iskolai és óvodai intézmények stb.), legfeljebb 12 alkalommal (olyan vállalkozások esetében, ahol az üzleti szabványok érvényesek).

A helységek, a tárolt alapanyagok vagy termékek átvizsgálásakor szakértő csapatunk könnyen észreveszi a rágcsálók nyomait (ürülék, berendezések és tárgyak sérülése, nyomok, valamint rágcsálók belépési pontjai a létesítménybe stb). A probléma okának megtalálása után az irtást olyan módszerekkel és eszközökkel végezzük, amelyek a legjobb és leghosszabb távú eredményt adják.

Deratizacija
Deratizacija
dezinsekcija 2

Hívjon minket még ma:

+381 (0)25 5155055

” Oris ” doo sombor

Cím: Bezdanski put bb, 25000 Zombor

Központ: +381 (0)25 515 5 055

+381 (0)63 521 519

Whatsupp : +381 (0)63 503 669

Kapcsolat