O NAMA

„ORIS” DOO Sombor je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji. Od 2014. godine preduzeće je proširilo svoj delokrug rada i na pružanje usluga održavanja objekata i okoline.

Odgovornost Razvoj Inovacija Stručnost

Kako insistiramo na visokim kriterijumima poslovanja i kvalitetu usluga, „ORIS“ DOO je nosilac sertifikata više međunarodnih standarda, raspolaže svim potrebnim kadrom i poseduje sva neophodna rešenja za vršenje delatnosti propisana zakonom. Posvećeni smo permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. U radu koristimo savremenu opremu, sredstva i postupke koji su se pokazali najefikasniji i pružamo nivo usluga u potpunosti u skladu sa svetskim i evropskim normativima.

Kontaktirajte nas

dezinfekcija1

Naše usluge

P

Dezinfekcija

P

Dezinsekcija

P

Deratizacija

P

Zaštita od ptice

P

Monitoring aktivnosti štetočina

P

Održavanje higijene objekata

P

Košenje i uređivanje travnjake

P

Mehaničko i hemijsko suzbijanje korova

P

Orezivanje drveća i krčenje samoniklog rastinja

„ORIS” DOO je prvo preduzeće u Republici Srbiji koje je u saradnji sa sertifikacionim kućama kao što su QUALITASS, TUF, SGS, LLOYD i JUGOINSPEKT prilagodilo pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije poštovanju normi HACCP sistema, ISO, IFS, HALAL i BRC međunarodnih standarda.

Krajem 2014. godine počeli smo sa primenom aplikacije PestScan za vršenje monitoringa aktivnosti štetočina i započeli novi trend u pružanju usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji.

Iste godine, na predlog Grada Sombora, preduzeću „ORIS“ DOO Sombor dodeljena je Povelja „Kapetan Miša Anastasijević“ za naj porodični biznis – za poslovnost i izvrsnost.

U januaru 2016. godine preduzeće „ORIS“ DOO je postalo prvo preduzeće u Republici Srbiji koje je sertifikovano prema Evropskom standardu za kontrolu štetočina: EN 16636 i ovlašćeno od strane DQS i CEPA (Confederation of European Pest Management Associations) da se zvanično predstavlja kao Sertifikovani pružalac usluga kontrole štetočina (GC-Mark: Certified Pest Management Provider).

Ove činjenice uslovile su i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našem preduzeću.

dezinfekcija1
dezinsekcija
dezinsekcija 2
Deratizacija

Pozovite nas već danas:

+381 (0)25 5155055

“ Oris “ doo sombor

Adresa: Bezdanski put bb, 25000 Sombor

Centrala: +381 (0)25 515 5 055

+381 (0)63 521 519

Whatsupp : +381 (0)63 503 669

Kontaktirajte nas