ROVARTALANÍTÁS

A legmodernebb fertőtlenítő és rovarölő szerek felhasználásával aeroszolok, gélek, paszták, bevonóoldatok formájában sikeresen védekezünk a káros rovarok ellen.

Mint minden kezelés, a rovartalanítás is egy adott terület vagy termék vizsgálatával kezdődik. Az objektum száma és általános állapota, rendeltetése, és a tágabb környezet alapján kerül meghatározásra a művek dinamikája és módszertana.

ÖKOLÓGIAI BIOCID KÉSZÍTMÉNYEKET HASZNÁLUNK

A rovartalanítás különböző eljárások és intézkedések összessége, amelyeket a káros rovarok szaporodásának megállítása és a populáció visszaszorítása céljából hajtanak végre. Annak érdekében, hogy élelmet és menedéket találjanak, a rovarok megtelepednek minden olyan tárgyban, amelyet az emberek használnak.

Ha kisebb számban vannak, akkor sokáig észrevétlenül maradhatnak. Leggyakrabban csak akkor észrevehetők , ha számuk jelentősen megnő a létesítményben. Az általunk kártevőnek tekintett rovarok csoportokra oszthatók: mezőgazdasági, zöldség-, gyümölcs-, raktár- és kommunális kártevők.

Fellépésükkel jelentős károkat okoznak a szántóföldi növénytermesztésben, károsítják, szennyezik a tárolt növényi, élelmiszer- és egyéb termékeket. Embereknek és állatoknak fertőző betegségek hordozói lehetnek, vagy jelenlétükkel beszennyezhetik az emberek lakó- és munkaterét.

dezinsekcija 1

A rovartalanítás lehet:

E

Megelőző – terepen, létesítményekben és termékekben a káros rovarok esetleges jelenlétének és hatásának veszélye miatt.

E

Gyógyító – terepen, tárgyakon és termékeken, ahol már megfigyelték a káros rovarok jelenlétét.

Számos módszer létezik a rovarok elleni küzdelemre, és ezeket a következőkre oszthatjuk:

Mechanikai – védőhálók, légkorlátok, ragasztók stb.

Fizikai módszerek – magas és alacsony hőmérséklet, elektromos áram stb.

Biológiai módszerek – természetes ellenségek, mikroorganizmusok.

Kémiai módszerek – amelyekből manapság sokkal több van a rovarirtásban, és jellemző rájuk a kémiai szerek alkalmazása rovarirtó és riasztó szerek formájában. Hogy pontosan milyen készítményt, milyen dózisban és összetételben használunk, az a rovarok típusától, elterjedtségétől, a kezelt termés, tárgy vagy termék sajátosságától függ.

Nagyon fontos az emberi és állati egészség védelme, a lakó- és munkaterületek, a káros rovarok hatására keletkező nyersanyagok és termékek védelme.

dezinsekcija

Rovartalanításért keressenek minket fel:

N

Lakó- és irodaterületek

N

Termelő üzemek

N

Raktárhelyek

N

Tárolt mezőgazdasági termékek

Az Ön területén megtelepedett rovarok elleni sikeres küzdelem professzionális és tapasztalt megközelítést igényel a technikák, készítménytípusok és alkalmazási stratégiák kiválasztásában.

dezinsekcija 1
dezinsekcija
dezinsekcija 2

Hívjon minket még ma:

+381 (0)25 5155055

” Oris ” doo sombor

Cím: Bezdanski put bb, 25000 Zombor

Központ: +381 (0)25 515 5 055

+381 (0)63 521 519

Whatsupp : +381 (0)63 503 669

Kapcsolat