Standardi

Politika IMS

Poslovna politika preduzeća je pružanje visoko kvalitetnih usluga iz svoje delatnosti, a u skladu sa važećim propisima, koristeći sopstveno znanje i iskustvo stečeno tokom dugogodišnjeg rada.

Kvalitet usluga kao osnovna smernica u radu motivišu nas da radimo uvek bolje i više, jer to nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenih napora. Istovremeno kvalitet usluga sagledavamo kao glavni faktor koji će nam obezbediti mogućnost kontinuiranog razvoja, do potpunog ovladavanja menadžmentom kvaliteta i ostvarenjem liderskog položaja preduzeća.

Kao efikasno sredstvo za ostvarivanje gore navedenih ciljeva služi i zadovoljavanje zahteva sistema menadžmenta kvalitetom usaglašenog sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 i pridržavanje njihovih zahteva.

Neprekidnim razvojem novih, kvalitetnih usluga i njihovim usaglašavanjem sa zahtevima naših korisnika težimo da našem preduzeću obezbedimo lidersku poziciju u našoj oblasti poslovanja, zadovoljimo zahteve korisnika i prevaziđemo njihova očekivanja.

Osnovna težnja naše organizacije je da prilikom vršenja usluga kod korisnika koji su u lancu proizvodnje hrane primenimo sistem upravljanja bezbednošću hrane na osnovu zahteva standarda ISO 22000:2018.

Smatrajući da su zdravlje i bezbednost zaposlenih najveće vrednosti preduzeća poslovanje smo usaglasili sa zahtevima standarda ISO 45001:2018 i u skladu sa tim zahtevima težimo da obezbedimo uslove rada i poslovanja koje obezbeđuju sprečavanje povreda i ugrožavanje zdravlja, te stalno poboljšavanje OH&S sistema upravljanja i u tom cilju prilikom pružanja usluga obezbeđujemo maksimalnu bezbednost korisnika naših usluga.Uspeh preduzeća se ne može zamisliti i ostvariti bez korektnog i partnerskog odnosa sa isporučiocima repromaterijala i usluga – našim dobavljačima i podizvođačima.

Veliku pažnju posvećujemo, putem odgovarajućih osposobljavanja, podizanju svesti kod svakog našeg zaposlenog vezano za kvalitet i stručnost. Aktivnim učešćem zaposlenih u kreiranju poslovnih procesa, vođenih ciljevima i interesima preduzeća, ostvarujemo klimu saradnje, međusobnog poverenja, i pripadnosti preduzeću.

Uticaj i podizanje svesti naših korisnika, naša opredeljenost za zaštitu životne sredine u kojoj radimo, očuvanje resursa, te sprečavanje zagađenja na najbolji mogući način, jedan je od osnovnih principa poslovne politike preduzeća, i u tom cilju smo implementirali i primenjujemo standard ISO 14001:2015.

Praćenjem i primenom novih tehnologija i inovacija, te neprestanim osposobljavanjem i usavršavanjem zaposlenih radi podizanja svesti o bezbednosti informacija interno kreiranih i eksterno dobijenih prema zahtevima standarda ISO/IEC 27001:2022. Primenom mera za cybersecurity i zaštiti podataka o ličnosti osigurava se poslovanje. Sve odluke se donose u pogledu bezbednosti informacija na osnovu procene rizika.

Dugogodišnjim iskustvom i usvajanjem Evropskog standarda za kontrolu štetočina: EN 16636 garantujemo kompetentnost da ćemo u svakom momentu pružati kavlitet usluga priznat u Evropi i usluge koje će minimizirati rizike i eventualne negativne uticaje po naše klijente, stanovništvo, životnu sredinu i blagostanje životinja.

Sombor, 09.11.2023.

Sertifikati

Pozovite nas već danas:

+381 (0)25 5155055

“ Oris “ doo sombor

Adresa: Bezdanski put bb, 25000 Sombor

Centrala: +381 (0)25 5155055

               +381 (0)63 521519

Whatsupp : +381 (0)63 503669

Kontaktirajte nas

3 + 1 =