Oris logo 2021Pestscan

—  MI A PESTCAN?

A PestScan egy teljesen felszerelt internetes alkalmazás a kártevőirtáshoz és a kártevőirtási szolgáltatásokhoz. Egy irodai programból, egy technikus alkalmazásból és egy ügyfélportálból áll. A PestScan lehetővé teszi számunkra, hogy adatokat vigyünk be a kártevők tevékenységének megfigyelése során, amelyeket a szerver automatikusan feldolgoz. Ügyfeleink látogatásunk után néhány perccel a portálon láthatják a frissített monitoring bázisunkat!

ÜGYFÉLKAPU

Ügyfeleink egyszerűen a weboldalunkon található linkre kattintva tudnak bejelentkezni a portálra. Az ügyfélkapu monitorozási jelentéseket, kártevőirtási tanácsokat és a feldolgozott adatok elemzését tartalmazza grafikonok és más formájában. Az interaktív alaprajzok a kártevők aktivitását és a csapdák állapotát mutatják be a területen a legutóbbi monitoring eredményei szerint. Ügyfeleink megtekinthetik a szerződéseket, cégbizonyítványokat, termékbiztonsági adatlapokat, alkalmazottaink okleveleit, bizonyítványait és egyéb dokumentumokat amelyek fontosak a kártevőirtási és -védelmi szolgáltatások teljesítéséhez.

INTEGRÁLIS KÁRVÉDELEM!

A PestScan alkalmazás segítségével integrált kártevőirtás valósítható meg. A megfigyelés során technikusaink feljegyzéseket és tanácsokat rögzítenek. Az ügyfelek az alapanyagok és késztermékek tárolása során építési, műszaki, higiéniai hibáit is eltávolíthatják. A trendek nyomon követésével és a meglévő csapdák állapotának összehasonlító elemzésével előre jelezhetjük a kártevők populációjának növekedését, és időben reagálhatunk. Így preventív hatást fejtünk ki a kártevők megjelenésére és elősegítjük populációjuk védekezését.

GYORS, HATÉKONY ÉS EGYSZERŰ!

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket a PestScan program segítségével valós időben, a telephelyükön biztosíthassuk a kártevőirtással kapcsolatos minden lényeges információval, feldolgozása és forgalmazása automatikusan, gyorsan és hibamentesen történik! Ügyfelünknek csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre van szüksége. Nincs szükség további szoftverek telepítésére vagy vásárlására!

Hívjon minket még ma:

+381 (0)25 5155055

” Oris ” doo sombor

Cím: Bezdanski put bb, 25000 Zombor

Központ: +381 (0)25 515 5 055

+381 (0)63 521 519

Whatsupp : +381 (0)63 503 669

Kapcsolat